Jsi pořádný pivař? Tak to pojď ukázat na pivní běh! 

Po loňském úspěchu akce Pivní štafeta jsme se rozhodli nezůstávat v klidu a přinést vám ještě větší dávku zábavy i letos! Představujeme vám Pivní běh 2024 – akci, která rozproudí krev a přinese suprový zážitek plný originálních úkolů a samozřejmě piva! Máš nejlepší příležitost, jak si užít zábavu u piva a při tom se seznámit s novými lidmi.

Kdy a kde:

Vše se bude dít 7.5.2024 na Strahově v Baru 10 a po Petřínských sadech. Týmy budou vybíhat od 18:30 do 19:30, jednotlivci pak hromadně v 19:00. Pozor sraz je už půl hodiny předtím, tak si to nezapomeň zapsat do kalendáře a přijď včas!

Super, jdu do toho! Jak se přihlásím?

Zůčastnit se můžeš ve čtyřčlenném týmu, nebo jako jednotlivec. Přihlášku vyplní každý člen týmu sám za sebe. Pokud se přihlašuješ s týmem, prosím napiš v přihlášce do poznámky jména ostatních členů týmu! Neuděláš-li tak, budeš vybíhat jako jednotlivec. V případě, že si dodatečně najdeš tým, či se složení týmu změní, ozvi se na adresu, ze kterého ti přišel potvrzovací mail a my si to poznamenáme.

Čili ještě jednou pro shrnutí:

  • Přihlašuji se jako jednotlivec: Vyplním přihlášku níže. That's it 😊
  • Přihlašuji se s týmem: Vyplním přihlášku níže a do poznámky, čili posledního políčka přihlášky, napíšu jména ostatních členů týmu. 🫡

Startovné je 100 Kč za osobu - takže 400 Kč za tým.

Nečekej tedy na nic, sežeň si tým anebo se přihlaš za sebe a jdi do toho!