Máš sílu jak drak a chceš ji ze sebe dostat? Potom se přidej do souboje na dračích lodí! 

Vysoká škola není jen o učení, ale také o společenském životě mezi studenty, a od toho je souboj fakult. Organizujeme soutěže a akce, které spojují studenty napříč fakultami, a poskytují jim společné aktivity a zpestření během studia.

Několik ročníků souboje fakult už máme za sebou a po odmlce, která byla zapříčiněná obdobím koronaviru, se zase vracíme zpět a v budoucnu nás čeká spoustu dalších skvělých ročníků, na které se můžete těšit. 

Další akce, kterou ti za Studentskou Unii letos přinášíme, jsou Dračí lodě!

Takhle velká akce bude probíhat během rektorského sportovního dne 10.5. 2023 v Loděnici ČVUT v Malé Chuchli. Začíná se v 9:00 ráno a vyplouváme v 10:00.

Závod je určen pro všechny členy akademické obce ČVUT a v jeho rámci budou vyhlášeny dvě kategorie, a to studentská a zaměstnanecká. Posádka studentské kategorie potřebuje 16-21 lidí a každá fakulta má posádku svoji. Posádka zaměstnanecké kategorie může být složena z každé fakulty či části ČVUT.

Co ale platí pro obě kategorie je, že každou posádku doplní profesionální kormidelník, bubeníka si však zajišťuje z vlastních řad.

Přihlášky je možné podávat do 8.5. 2023 do 14:00.

Pokud by tě ještě něco zajímalo o akci nebo třeba o možnosti tréninku před závodem, podívej se na praguedragons.cz. Na tomto odkazu najdeš všechny potřebné informace k závodu a průběžně se budou přidávat další.

Tak nebuď labuť a přijď si užít vody a sportu! 

Přihláška a více info ZDE