Jsi pořádný pivař? Tak to pojď ukázat na pivní štafetu! 

Vysoká škola není jen o učení, ale také o společenském životě mezi studenty, a od toho je souboj fakult. Organizujeme soutěže a akce, které spojují studenty napříč fakultami, a poskytují jim společné aktivity a zpestření během studia.

Několik ročníků souboje fakult už máme za sebou a po odmlce, která byla zapříčiněná obdobím koronaviru, se zase vracíme zpět a v budoucnu nás čeká spoustu dalších skvělých ročníků, na které se můžete těšit.

První akce, kterou ti za Studentskou unii letos přinášíme, je Pivní štafeta!

Vše se bude dít 24.4. 2023 na Strahově v Baru 10 a po Petřínských sadech. Vybíhá se od 18:00, ale pozor sraz je už půl hodiny předtím, tak si to nezapomeň zapsat do kalendáře a přijď včas!

První, co potřebuješ, aby ses mohl zapojit, je pětičlenný tým lidí ze stejné fakulty. Další důležitá informace je, že váš tým následně dostane souřadnice stanovišť, kde vás budou čekat úkoly a samozřejmě pivo.

Nemáš tým, ale stejně se chceš zůčastnit?

Nevadí! Vyplň přihlášku za jednotlivce a budeš automaticky zařazen do týmu, jehož kapitány budou známé tváře ze zaČVUTění! Máš nejlepší příležitost, jak si užít zábavu a u toho se seznámit s novými lidmi!

Přihlášku si můžeš dát do 18.4. 2023, nečekej tedy na nic, sežeň si tým anebo se přihlaš za sebe a jdi do toho!

Startovné je 90 Kč za osobu - takže 450 Kč za tým, přines peníze prosím hotově. 

Přihláška a více info ZDE